Ticaret Sicil Kaydında Önemli Gelişme

Değerli Meslektaşlarımız, Eczacıların Ticaret Siciline kayıt olmaları hakkında odamıza gelen yoğun sorular üzerine aşağıdaki açıklamanın yapılması zorunluluğu doğmuştur. 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunun 26/6 2012 tarihinde değişen 39. maddesi gereği, tanzim edilen faturalarda ticaret sicil numarasının gösterilmesi zorunlu hale getirilmiştir. … Devamını Okumak İçin Tıklayınız

Kategori: Ankara Eczacı Odası

“ECZANEDE Hasta Odaklı Yaklaşım, Sağlık Danışmanlığı Ve Klinik Eczacılığın Serbest Eczanelerde Uygulanması” Konulu Miep Hakkında!!!

Uzm. Ecz. Sinem GÜNGÖR tarafından yapılan ‘’Eczanede Hasta Odaklı Yaklaşım, Sağlık Danışmanlığı ve Klinik Eczacılığın Serbest Eczanelerde Uygulanması’’ konulu meslek içi eğitim programımızın 4.sü 16 Mart 2013 Cumartesi günü saat 13.00-17.00 arası düzenlenecektir. EK: 16 Mart 2013 Cumartesi Miep Katılım Listesi … Devamını Okumak İçin Tıklayınız

Theraflu Forte tabletin 0984 serisi için geri çekme işlemi uygulanmıştır

Novartis firmasından bildirildiğine göre Theraflu Forte tabletin 0984 serisi için geri çekme işlemi uygulanmıştır. Ürünün iade prosedürü ile ilgili açıklayıcı bilgiler ekteki firma yazısındadır. Meslektaşlarımıza önemle duyurulur. Ek:Firma Yazısı ANKARA ECZACI ODASI YÖNETİM KURULU Bağlantılar: İlaç Geri Çekme

Kategori: Ankara Eczacı Odası